Menu – Le Restaurant du Garage


In a country where gastronomy and sharing are celebrated as an art form, at Hôtel Le Garage Biarritz, the art of hospitality begins on the plate: in the restaurant. Whether for lunch or dinner, enjoy sunny flavors and vibrant dishes. For aperitif time, the laid-back menu offers bold sharing plates and platters to savor together.

Le Garage is launching its autumn menu!

Carte midi – Lunch menu

De 12h00 à 14h00 – From 12pm to 2pm

Entrée, plat et dessert 32€Starter, main & dessert 32€

Entrée/plat ou plat/dessert 27€Starter/main or main/dessert 27€

An Invitation to Discovery
At Le Restaurant du Garage, every plate tells a story — one of local producers, seasonal flavors, and spontaneous inspiration.
Our Chef has moved away from the traditional menu to bring you a new, original selection each week, crafted according to the latest arrivals and the freshest market finds.
Freshly caught fish from our coasts, sun-kissed vegetables from Basque Country farmers, ethically raised meats… all exceptional ingredients transformed into generous and delicate creations.

Let yourself be surprised by this vibrant cuisine, where freshness and seasonality set the pace, and where every visit to Le Restaurant du Garage becomes a new experience to savor.
Come and taste the moment.

A toute heure – All day

Charcuteries basques 16€
Cold meats platter from the french Basque Country

Fromages régionaux, pâte de coing et confiture de cerise noire 14€
Regional cheeses, quince jelly and black cherry jam

Fromages et charcuteries du Pays basque 16€
Basque cheeses and cold meats platter

Croque Basque 21€

Nos bocaux locaux

Foie gras de canard mi-cuit 90g, Maison Barthouil 21€
Duck foie gras

Pâté de campagne au porc fermier, Maison Barthouil 14€
Pork Terrine

Rillettes de saumon 150g, Maison Barthouil 14€
Salmon rillettes

Les gourmandises

Gâteau basque de la maison Loubère, sorbet cerise noire 12€ Maison Loubère Basque cake with black cherry sorbet

Cookie pécan et caramel beurre salé, glace vanille 12€
Salted caramel and pecan cookie with vanilla ice cream

Sorbets et glaces : vanille, chocolat, caramel beurre salé, framboise, citron 6€ la boule
Sorbets and ice cream : vanilla, chocolate, raspberry, salted butter caramel, lemon

Carte du soir – Dinner menu

De 19h30 à 22h00 – From 7.30pm to 10pm

A partager… ou pas ! To share… or not!

Huîtres du Parc de l’Impératrice au naturel ou avec échalote au vinaigre 12€ (les 3) / 16€ (les 6)
Oysters from Parc de l’Impératrice, plain or with shallot vinegar 12€ (3 pieces) /16€ (6 pieces)

Velouté de potimarron, noix, grilled cheese à la tome de brebis et compotée d’oignons 12€ (petit)/16€ (grand) (v)
Pumpkin’s soup, nuts, grilled cheese with sheep’s cheese and onion compote 12€ (small)/16€ (large)

Rillettes de canard maison au cajun, poivrons rouges et pickles de légumes 9€
Homemade duck rillettes with cajun spices, red peppers and vegetable pickles

Croquettes à l’Ossau-Iraty, mayonnaise aux herbes 11€
Ossau-Iraty cheese croquette, herb mayonnaise

Œuf mayonnaise, pomme de terre confite, copeaux de foie gras, vinaigrette à l’échalote 15€
Egg mayonnaise, confit potato, foie gras, shallot vinaigrette

Champignons sauvages à l’Arbois, persillade, jaune d’œuf confit 16€ (v)
Wild mushrooms with Arbois wine, chopped parsley and garlic, egg yolk confit

Tartare de pêche locale au citron vert, pomme Granny Smith, avocat et concombre 14€
Local fish tartare with lime, Granny Smith apple, avocado et cucumber


Tournedos de bœuf, sauce au poivre vert, mousseline de pomme de terre à la tome de brebis, salade verte 29€
Beef tournedos, green peppercorn sauce, potato mousseline with sheep’s cheese, green salad

Noix de St-Jacques, Coco de Paimpol, beurre blanc au dashi, huile à l’estragon, pickles d’oignon rouge 23€
Scallops, Paimpol white beans, dashi beurre blanc, tarragon oil, pickled red onions

Pappardelle maison, pleurotes confites, olives Kalamata et bouillon de champignons 26€ (v)
Homemade pappardelle, confit oyster mushrooms, Kalamata olives and mushroom broth

DESSERTS

Sélection de fromages de la Maison Beñat 11€ (les 3) / 16€ (les 5)
Selection of cheeses from Maison Beñat 11€ (3 cheeses) / 16€ (5 cheeses)

Pomme confite, caramel beurre salé, crème crue, sablé noisette au miel 13€
Caramelized apple, salted butter caramel, raw cream, honey hazelnut shortbread

Gâteau basque de la maison Loubère, sorbet cerise noire 12€
Maison Loubère Basque cake with black cherry sorbet

Cookie chaud à la noix de pécan, chocolat noir, glace vanille et chantilly 14€
Warm pecan cookie, dark chocolate, vanilla ice cream, whipped cream